zondag 14 mei 2017

Mesclune met watermeloen en radijs

Een heerlijke salade met watermeloen en radijs, de peper zorgt voor pit. De radijs en lente-ui voor een knappertje. Helemaal af met de balsamicodressing. Eventueel nog wat verkruimelde feta toevoegen voor een licht zoute toevoeging.


Nodig voor 2 personen:
flinke hand mesclune
250 gram watermeloen, in blokjes
4 lente-uitjes, in ringetjes
1 rode peper, in ringetjes
bosje radijs, in dunne plakjes
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel balsamicoazijn
versgemalen zwarte peper

Bereiden:
Doe alle ingrediënten muv de olijfolie en de balsamicoazijn in een kom en hussel alles goed door elkaar.
Klop de olijfolie en de balsamicoazijn met wat versgemalen zwarte peper door elkaar en giet de dressing over de salade.


Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten