175 gram volkoren penne
2 eetlepels olijfolie
1 rode puntpaprika
1 bosje lente-ui
250 gram kerstomaatjes
100 gram gerookte forelhaas
50 ml slagroom
50 gram paturain
versgemalen zwarte peper
versgemalen chilivlokken
Kook de volkoren penne beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Laat goed uitlekken.
Snijd de rode puntpaprika in kleine stukjes en de lente-ui in ringetjes. Halveer de kerstomaatjes, snijd de forelhaas in kleine stukjes.
Verhit in een hapjespan de olijfolie en bak hierin kort de puntpaprika en de lente-ui, voeg daarna de kerstomaatjes, de forelhaas en de penne toe samen met de slagroom en de paturain. Wanneer een en ander goed doorgewarmd is goed op smaak brengen met zwarte peper en gemalen chilivlokken. Direct serveren!
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten